Ambitiøs og videbegærlig VVS-ingeniør/projekterende VVS-installatør

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og prøve kræfter med nogle af regionens mest spændende og udfordrende byggeprojekter? Brænder du for projektering af VVS- og ventilationssystemer? Hvis du kan svare ja på det, så er du måske vores nye kollega hos Rambøll i Aalborg!

Tværfaglighed og faglig udvikling
Som projekterende VVS-ingeniør/VVS-installatør hos os vil du blive en del af Nordjyllands stærkeste faglige miljø. Det giver dig en unik mulighed for at arbejde på nogle af landsdelens mest ambitiøse og komplekse byggeprojekter. Det vil du gøre i tæt samarbejde med andre ingeniørdiscipliner, arkitekter og landskabsarkitekter, der arbejder side om side med fælles ansvar og fælles mål for at skabe den bedste helhedsløsning for kunden.

Hvis du griber chancen, vil du ved at være en del af et så multidisciplinært team, få en uvurderlig mulighed for at lære af andre fagligheder end din egen. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores arkitekter på projekter hvor vi leverer den samlede rådgiverydelse til vores kunder.

Interaktionen med så fagligt stærke og forskelligartede kollegaer sikrer, at Rambølls kunder får den bedste løsning på markedet da både arkitekten og du som ingeniør, har en fælles forståelse for opgavens karakter. At levere projekter og løsninger hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, vil også give dig en faglig stolthed i dit arbejde.

Af mere konkrete arbejdsopgaver, vil du komme til at arbejde med:

  • Projektering af VVS- og ventilationssystemer
  • Indeklimasimuleringer
  • Energirammeberegninger
  • Rådgivning, projektopfølgning og tilsyn
  • Integreret design projekter (med Rambøll Arkitekter)


Rambølls kundeportefølje er bred, så du vil komme til at arbejde med ovenstående for både offentlige og private bygherrer, boligforeninger samt totalentreprenører – både indenfor renovering og nybyggeri.

Dig og dine kompetencer
Du bliver motiveret i både at udfordre, og blive udfordret, på faglige spørgsmål. Du tager ejerskab for dine opgaver, hvilket ikke kun indebærer, at du ser VVS- og ventilationsområdet som en separat disciplin, men som en del af projektets helhed. Som en del af et stærkt team vil du derfor være med til at løfte i flok, når der kræves en ekstra indsats for både kollegaer og projekt.

Den fleksibilitet og det engagement du udviser på projekterne vil smitte af på både kollegaer og kunder, og vil dermed hjælpe os på vej mod leverancer af høj kvalitet. For at lykkedes med det tætte samarbejde, kommunikerer du nemt på tværs af både fagligheder og hierarki og du er ikke bleg for at stille spørgsmål, hvis der er noget, du ikke forstår.

Af mere faglig karakter forestiller vi os, at du som vores nye kollega:

  • Er uddannet VVS-ingeniør eller VVS-installatør
  • Har 3-5 års erfaring med rådgivning og projektering indenfor byggerisektoren
  • Er komfortabel med digitale værktøjer
  • Behersker engelsk både i skrift og tale


Bliv en del af Byggeri i Aalborg
Du får fornøjelsen af ca. 120 engagerede kollegaer hos Rambøll i Aalborg, hvoraf vi er ca. 40 medarbejdere indenfor Byggeri, der alle arbejder med varierende opgaver for private og offentlige bygherrer, totalentreprenører, boligorganisationer m.v.

Foruden stærkt internt samarbejde mellem forretningsenhederne på Aalborg kontoret, vil du som vores nye kollega også få et tæt samarbejde med Rambølls danske byggeridivision bestående af næsten 1.000 eksperter.

Hverdagen er i høj grad baseret på gensidig tillid og frihed under ansvar. Projektporteføljen spænder bredt og du vil sammen med projektledere, ingeniører, arkitekter, konstruktører, tekniske designere og installatører arbejde på opgaver vedrørende energioptimering, commissioning, performancetest indenfor bl.a. bolig-, uddannelses-, sygehus- og erhvervsbyggeri.

Du vil blive en del af Rambølls faglige netværk, hvor du får rig mulighed for at sparre med kompetente kolleger. Udover høj faglighed vægter vi en god balance mellem arbejde og fritid.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 15.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Morten Dalsgaard på +45 5161 7024 eller via mail på mod@ramboll.dk

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Vi kalder løbende til samtale, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Sidste dag for ansøgning er fredag den 1. marts 2019.

Ostateczny termin 2019-03-01
Miejsce pracy Aalborg

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel:+48 22 372 0050
Fax:+48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com