Projekt- og projekteringsleder til store projekter

Vil du være med i forreste række hos kunder med gennemførelsen af store projekter? Vil du spille en nøglerolle i projektledelsen på nogle af landets største og mest spændende byggeriprojekter? Er du klar til at bringe dine kompetencer i spil og deltage i ledelsen af ”Large Projects”? Så er her en enestående mulighed for at blive vores nye kollega og en del af et af landets stærkeste teams af projektledere i rådgivningsbranchen.

Vi arbejder og har travlt med projekt- og projekteringsledelse af nogle af de største byggeriprojekter i Danmark, og samarbejder med vore udenlandske kollegaer om at opbygge de mest kompetente organisationer og bringe de bedste kompetencer i spil.

Dine ansvarsområder som projekt- og projekteringsleder
Dit ansvar som projekt- og projekteringsleder bliver at stå i front for projekter fra indledende faser til aflevering. Du skal igennem din ledelse af projekteksekveringen, favne og være bindeled imellem kundernes forventninger, budget- og tidsrammer, faglige udfordringer og indfrielse af Rambølls forretningsmål.

Du skal i din dagligdag arbejde meget tæt sammen med dine kunder, møde kunderne i øjenhøjde og etablere et stærkt dialogbaseret tillidsforhold til kunderne. Det samme gælder for samarbejdet med andre eksterne partnere og helt naturligt med dine kollegaer internt i Rambøll.

Som projekteringsleder vil du være den vigtige og samlende nøgleperson i projekteringssamarbejdet med bygherre, arkitekter og øvrige parter. Du har et stort overblik, er nytænkende, inspirerende og besidder brede byggetekniske kompetencer.

Vi arbejder efter KIS (Keep It Simple) tilgangen til projektløsninger, og det er afgørende at du har en helhedsorienteret tilgang, hvor afklaringer og løsninger sker med inddragelse af alle væsentlige partshavere, således at der skabes robuste løsninger.

Dig og dine kompetencer
Du er uddannet ingeniør, og har væsentlige relevanet erhvervserfaringer med projektledelse og gerne også projekteringsledelse. Du har stor personlig rummelighed og høj integritet, er ansvarsbevidst og trives med at tage ansvar for det samlede projekt.

Igennem dit hidtidige karriereforløb har du etableret et personligt professionelt netværk.

Kompetencer og færdigheder som er væsentlige:

  • Erfaring med håndtering af egne kunder og udbygning af kundeforhold.
  • Har en høj byggeteknisk faglighed og erfaring.
  • Erfaring med forhandling og afklaring af kontrakter og aftaler indenfor ABR, AB og ABT.
  • Har en agil og praktisk tilgang til processer og løsninger.
  • Gode IT-kundskaber og digital forståelse med henblik på kvalitets- tids- og ressourcestyring, anvendelse af IKT og håndtering af processer relateret til BIM
  • Erfaring med anvendelse af risiko- og interessentstyring.
  • Gode kommunikationsfærdigheder i skrift og i tale på både dansk og engelsk.


Bliv en del af ”Projekt Management” i Large Projects
Du bliver en del af projektledelsesteamet i Aarhus med ca. 15 kollegaer, som er en del af en samlet faglig organisering i Danmark med i alt ca. 30 kollegaer, der arbejder med store projekter, og som indgår i det internatoniale samarbejde på tværs i Rambøll.

Der er stort fokus på løbende læring og udvikling i projekterne samt i afdelingens udviklingsprogram som bl.a. omfatter personlig sparring, deltagelse i netværker, kurser og certificeringer.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 15.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da Afdelingsleder Per Rix Rasmussen på +45 5161 3979 / prr@ramboll.dk eller Senior Projektchef Stefan Væggemose på +45 5161 4262 / stva@ramboll.dk.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Send din ansøgning senest søndag d. 10. februar 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ostateczny termin 2019-02-10
Miejsce pracy Aarhus

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel:+48 22 372 0050
Fax:+48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com