Hållbarhetsledare

Vi söker dig som är intresserad och kunnig i miljö-/hållbarhetsarbete inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi tror att du har mer än 5 års erfarenhet från miljö- / hållbarhetsarbete inom bygg- eller fastighetsbranschen, gärna som entreprenör, konsult eller i olika beställarroller, för att lyckas i detta jobb.  Om du känner att du är vår nästa medarbetare - Klicka på applikationsknappen för att skicka din ansökan.

Om du blir vår nästa medarbetare, kommer du att vara en del i vår miljö- och hållbarhetsgrupp på Ramboll Projektledning i Uppsala. Vår grupp erbjuder multidisciplinär kompetens inom miljösamordning och hållbarhetsledning. Våra uppdrag sträcker sig från att hjälpa kunder från idéstadie till förvaltning och innefattar att leda och driva miljö- och hållbarhetsarbete i ny- och ombyggnation åt små och stora kunder.

Största delen av våra kunder är långsiktiga och återkommande som till exempel Uppsala Kommun, Wasakronan och Swedavia. Våra två största uppdrag just nu är Uppsalas nya Stadshus och Uppsalas nya kollektivtrafikbussdepå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Driva projekt inom miljö och hållbarhet
  • Vara kommunikatören och få samarbetet att fungera bra
  • Arbeta både i helhet och deltaljnivå i dina uppdrag och project
  • Dela med dig av dina tidigare kunskaper och erfarenheter till enhetens mer juniora medarbetare.


Vi tror att du:

  • Har arbetat med olika miljöcertifieringssystem för byggnader som exempelvis Miljöbyggnad, BREEAM och LEED
  • Har erfarenhet av att arbeta i olika roller i bygg- och fastighetsbranschen
  • Har relevant utbildning där högskoleutbildning ses som meriterande
  • Talar och skriver svenska och engelska


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Om Ramboll Projektledning
Ramboll Projektledning erbjuder kvalificerade projektledningstjänster inom bygg-, fastighets-, och anläggningssektorerna. I ett brett perspektiv bistår vi med kompetens inom t ex strategi, management och organisation, samt projektutveckling, genomförande och förvaltning. Vi är verksamma inom flera olika segment, bland annat inom hälso- och sjukvård, kultur, undervisning, handel, bostad, infrastruktur, industri och andra projekt helt utanför byggsektorn. I hela landet är vi cirka 200 projektledare varav cirka 10 är inriktade mot miljö- och hållbarhet.

Om Ramboll Sverige
På Ramboll fokuserar vi på meningsfull teknik som har en positiv inverkan på människors vardag. Våra 1900 anställda i 28 kontor runt om i Sverige skapar innovativa lösningar som ger verkliga värden till våra kunder och vårt samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Guidad av vårt arv och våra värderingar utmanar vi hur saker görs. I Uppsala är vi cirka 130 medarbetare varav 25 på Ramboll Projektledning.

Hur man ansöker
Ansök online genom att bifoga ditt CV, brevet och relevanta dokument. Vi ser fram emot att få din ansökan

Ostateczny termin 2019-02-27
Miejsce pracy Uppsala

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel:+48 22 372 0050
Fax:+48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com