Senior arealplanlegger samferdsel

Rambølls planmiljø er i vekst og trenger stadig flere medarbeidere. Hos oss blir du del av et komplett tverrfaglig rådgivermiljø med ekspertise i verdensklasse. Vi holder et høyt tempo og har et sterkt fagmiljø med mange unge og engasjerte medarbeidere med variert bakgrunn. Vår Planavdeling er engasjert i mange krevende prosjekter innen:

  • Byplanlegging,
  • Infrastrukturplanlegging,
  • Områdeutvikling og
  • Utredningsarbeid innen miljø, areal og transport
  • På grunn av stor tilgang på nye prosjekter innen samferdsel trenger vi flere erfarne planleggere som har erfaring med planlegging av vei og bane. Arbeidssted er Oslo, Drammen eller Tønsberg.


Om stillingen
Stillingen retter seg inn mot å dekke faget arealplanlegging i større og mindre samferdselsprosjekter, med utarbeidelse av kommunedelplaner og reguleringsplaner. En hovedoppgave er å ta rollen som fagansvarlig eller disiplinleder for plan. Typisk oppgave blir å lede planarbeidet sammen med erfarne rådgivere som kan prosjektere vei og bane, samt eksperter innenfor andre fag. I mellomstore og små samferdselsprosjekter innebærer stillingen å være prosjektleder, mens de store prosjektene har egen prosjektleder.

Hvem vi søker
Vi ønsker oss en søknad fra deg som har minst fem års erfaring og kompetanse på arealplanlegging i samferdselsprosjekter, liker høyt tempo og har grunnleggende forretningsforståelse. Inngående kjennskap til utarbeidelse og behandling av arealplaner er en forutsetning. Du må ha høyere utdanning fra høgskole eller universitet. Erfaring med ledelse av prosjektarbeid vil bli vektlagt. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til samarbeid med kunder og kollegaer
  • Faglig tyngde og integritet innen arealplanlegging
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Rambøll tilbyr
Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker! Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.
Kandidater vil bli løpende vurdert.

Ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Lars Syrstad, e-post: lars.syrstad@ramboll.no, tlf 932 43 034 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Ostateczny termin 2019-01-20
Miejsce pracy Oslo

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel:+48 22 372 0050
Fax:+48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com