Prosjektleder / Byggeleder / Prosjekteringsleder

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt erfaring fra prosjekt i en stilling hvor du blir en del av Norges ledende prosjektledermiljø med ca 150 kollegaer.  For denne rollen trenger du relevant høyere utdanning og minimum 5 års erfaring som prosjektleder og/eller byggeleder fra BA-næringen, gjerne fra offentlig byggherre eller entreprenør. Er du vår nye Prosjektleder / Byggeleder / Prosjekteringsleder? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Prosjektleder avdeling

Som vår nye Prosjektleder / Byggeleder / Prosjekteringsleder blir du en del av et bredt sammensatt fagmiljø innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjekteringsledelse og prosjektstøttefag. Prosjektledelse er et uttalt satsningsområde i Rambøll, og alle tverrfaglige prosjekter skal ledes av personer tilknyttet dette miljøet.

Et sterkt prosjektledermiljø med et av landets største rådgiverteam i ryggen gir oss et unikt utgangspunkt for å levere tjenestene kunden etterspør. Våre avdelinger leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling. Hos oss vil du kunne jobbe med prosjekter i alle størrelser gjennom alle faser. I våre oppdrag vil du kunne ivareta rolle både som prosjektleder, byggeleder, prosjekteringsleder eller byggherreombud for våre kunder i offentlig eller privat sektor. Du vil også ha mulighet til å lede Rambølls tverrfaglige prosjekteringsgrupper i prosjekteringsoppdrag. Prosjektene våre er hovedsakelig i Vestfold, Telemark og søndre Buskerud, men med muligheter for å delta i interessante prosjekter i resten av Norge og i utlandet.

I avdelingene vår i Vestfold vil du få ca. 17 kollegaer pr dd. Vi har en spennende prosjektportefølje og et meget godt arbeidsmiljø. Avdelingen er bredt sammensatt av prosjektledere, byggeledere, prosjekteringsledere og prosjektstøttefag. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på avdelingen slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb.  [sett inn en kort beskrivelse på maks 4-5 linjer om avdelingen stillingen er tilknyttet; hvor mange kolleger vil hen få? Hvordan vil du beskrive avdelingskulturen i 1-2 setninger? Jobber dere med noen kjente prosjekter eller har dere noen typiske oppgaver? Hva er det beste med å jobbe i denne avdelingen? Hold teksten kort og konkret].

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjektleder for byggherre
  • Byggeleder/byggherreombud/KU
  • Prosjekteringsleder for større tverrfaglige prosjekteringsoppdrag

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Erfaring fra bruk av BIM og lean i byggeprosjekter.
  • Erfaring fra offentlige og private formålsbygg.
  • Erfaring fra offentlig anskaffelse.
  • Erfaring fra bygg med spesielle miljøkrav.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også: er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig.  Du er nok også ryddig, har integritet og er nysgjerrig av natur.  

Velkommen til vår  divisjon for bygg & arkitektur 

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 27 01 2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Avdelingsleder Nils-Jørgen Danielsen, tlf: 913 03 108
Fagsjef Magne Johansen, tlf 415 02 944

Ostateczny termin 2019-01-27
Miejsce pracy Tønsberg

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel:+48 22 372 0050
Fax:+48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com