Senior VVS ingenjör

Vi söker en senior VVS-konsult som är intresserad av att vara med på en tillväxtresa där man kommer få arbeta med spännande uppdrag nationellt med fokusering på Sundsvallsområdet. Möjlighet finns till internationellt arbete vid intresse. Vi tror att du har erfarenhet av arbete som VVS-konsult, antingen som specialist eller uppdragsledare och vill fördjupa din kunskap inom området. Vi vill gärna tillsammans med dig utforma denna tjänst efter dina egna önskemål. Om du är vår nya VVS-konsult - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som VVS-konsult kommer du att vara en del av vår grupp i Sundsvall som består av ett 30-tal medarbetare inom både el och VVS. Gruppen inom VVS är i en tillväxtfas och vi ser att den här personen kommer vara en av nyckelpersonerna. Vi har precis fått nya fräscha lokaler i Sundsvall som ligger trevligt beläget i centrala Sundsvall.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Att bidra med din expertis inom VVS-området till projektportföljen
  • Uppdragsledning
  • Att få möjlighet att arbeta med tekniskt komplexa projekt
  • Utveckling av kundrelationer
  • Att arbeta med utredningar, energieffektiviseringar och/eller karläggningar


Vi tror att du:

  • Har eftergymnasial utbildning inom VVS-området, starkt meriterande med akademisk utbildning
  • Har minst 7-8 års erfarenhet från arbete som VVS-ingenjör eller Uppdragsledning inom VVS
  • Talar och skriver flytande svenska


Du är en person med genuint intresse för att skapa hållbara affärsrelationer och hitta nya lösningar för våra kunder – alltid med respekt för människor och natur. Ditt engagemang, din känsla för affärer och din uppfinningsrikedom när det gäller problemlösning är en tillgång i arbetet med att driva vår affär vidare. För att du ska lyckas krävs att du får ett tydligt mandat och ett ledarskap där du är delaktig och involverad i att staka ut vägen framåt.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation. ¨

#RambollSverige

Ostateczny termin 2019-01-27
Miejsce pracy Sundsvall

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel:+48 22 372 0050
Fax:+48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com