KESÄTYÖ Luontoasiantuntija

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva biologian/ekologian opiskelija tai pätevöitynyt lajiosaaja!

Haemme luontoasiantuntijaa Kaavoitus ja ekologia -yksikköön Tampereelle ja Espooseen. Työnkuvaasi kuuluvat avustavat tehtävät luontoselvitysten maastotöissä ja raportoinneissa sekä yksikön muissa suunnittelutehtävissä osaamisestasi riippuen. Yksikkömme hankkeet liittyvät pääasiassa asema- ja yleiskaavoituksiin ja ympäristövaikutusten arviointiin (YVA) sekä erilaisten hankkeiden lupaprosesseihin aina Suomenlahdelta pohjoisimpaan Lappiin saakka. Tyypillisiä toimeksiantajia ovat kaupungit sekä suuret yritykset. Ramboll on mukana useissa Suomen kärkihankkeissa, joten harjoittelu tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden saada referensseihisi mielenkiintoisia projekteja.

Odotamme
Odotamme sinulta hyvää lajiosaamista ja maastokelpoisuutta yhden tai useamman ryhmän osalta: kasvillisuus ja luontotyypit, linnusto, lepakot, liito-oravat, kalasto/virtavedet. Olet opintojesi loppuvaiheessa oleva biologian/ekologian opiskelija  tai pätevöitynyt lajiosaamisessa harrastustesi kautta. Edellytämme myös Microsoft Officen hyvää hallintaa ja ajokorttia. Paikkatieto-osaaminen (ArcGIS, QGIS) lasketaan eduksesi. Teet työsi kokeneiden projektipäälliköiden opastuksella, mutta olet myös oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja osaat tehdä osaamiseesi liittyviä ratkaisuja itsenäisesti.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jussi Mäkinen, puh. (040) 576 1097. Yhteydenotot mieluiten arkisin klo 12 - 15.

Ostateczny termin 2019-02-17
Miejsce pracy Tampere

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel:+48 22 372 0050
Fax:+48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com