Projekt- och byggledare anläggning

Vi söker dig som är intresserad och kunnig av anläggningsprojekt inom samhällsbyggnadsområdet.Vi tror att du har erfarenhet från en roll som entreprenör, konsult eller beställare för att lyckas i detta jobb. Om du känner att du är vår nästa medarbetare - Klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som projektledare/byggledare kommer du att vara en del av en grupp som är ca 25 medarbetare. Inom gruppen har vi har flera olika kunskapsområden som exempelvis byggledning, anläggning, miljö, installationsledning och besiktning. Våra uppdrag sträcker sig från att hjälpa kunder från idéstadiet fram till överlämnande av färdig produkt, vilket innebär både nybyggnad och ombyggnad åt både små och stora kunder.

Största delen av våra kunder är långsiktiga flergångskunder, till exempel kommuner, Akademiska hus, Wasakronan, Statens fastighetsverk, Swedavia. Våra största uppdrag just nu är Uppsalas nya Stadshus, Östra Salabacke gata/park och Uppsalas nya kollektivtrafik bussdepå.

Vi tror du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av projektledning inom anläggningsbranschen
  • Haft olika roller i anläggningsbranschen, tex konsult, platschef, arbetsledare.
  • Har en relevant utbildning, starkt meriterande med högskoleutbildning inom relevant område


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Ramboll Projektledning
Ramboll Projektledning erbjuder kvalificerade projektledningstjänster inom bygg-, fastighets-, och anläggningssektorerna. I ett brett perspektiv bistår vi med kompetens inom t ex strategi, management och organisation, samt projektutveckling, genomförande och förvaltning. Vi är verksamma inom flera olika segment, bl. a hälso- och sjukvård, kultur, undervisning, handel, bostad, infrastruktur, industri och andra projekt helt utanför byggsektorn. I hela landet är vi cirka 200 projektledare.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.

#RambollSverige

Ostateczny termin 2019-01-27
Miejsce pracy Uppsala

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel:+48 22 372 0050
Fax:+48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com