Rambøll Management Consulting søger projektleder / Associate til Strategy & Operations (København / Aarhus)

Kunne du tænke dig et alsidigt job, hvor du får lov til at udnytte og forbedre både dine faglige og dine menneskelige kompetencer? Brænder du for at skabe langsigtet værdi for dine klienter og være blandt de foretrukne rådgivere for ledere på højt niveau? Vil du gerne være del af en stor international organisation, der arbejder på tværs af faglige professioner i den private sektor inden for hovedsageligt energi, transport og byggeri samt tilbyder en lang række udviklingsmuligheder? Så er en stilling som projektleder i Rambøll Management Consulting måske noget for dig, vi søger en ny kollega til vores team i København eller Aarhus.

Dine ansvarsområder

Som projektleder i Strategy & Operations vil du være en stærk drivkraft i at løse opgaver og fungere som sparringspartner for både vores kunder og dit projektteam. Dine primære opgaver som projektleder er at identificere nøgleproblemstillinger og levere indsigtsfulde anbefalinger for vores klienter, designe og lede egne analyser og workstreams, koordinere projektaktiviteter på tværs og med både interne og eksterne stakeholders samt endelig at støtte og guide juniorkonsulenter i deres faglige udvikling.

Herudover omfatter rollen både leverance af projekter samt udvikling af nye projektmuligheder. Det er derfor vigtigt, at du trives og motiveres af både projekt- og salgsarbejde. Samtidig skal du have interessen og viljen til at udvide eksisterende kunderelationer og udvikle nye markedsrelationer.

Du vil kunne komme til at arbejde på projekter inden flere forskellige serviceområder afhængigt af din erfaring:

  • Strategiudvikling og implementering
  • Bæredygtighed
  • RPA (Robotic Process Automation)
  • Organisationsudvikling
  • Procesoptimering
  • Køb og salg af virksomheder

Hvem søger vi?

Som person er du resultatorienteret, har et kommercielt mindset og projektledelse i dit DNA. Du arbejder struktureret og fungerer godt både selvstændigt og som del af et team. Du er analytisk stærk med en evne til at analysere kompleks information og en dygtig kommunikator, som med lethed kan omsætte analyserne til klare strategiske anbefalinger.

Du er udadvendt, tillidsskabende og besidder en naturlig faglig gennemslagskraft. Og ligesom dine kommende kollegaer er du kendetegnet ved højt engagement, og du vægter åbent og konstruktivt samarbejde højt. 

Din baggrund

  • Minimum fem års relevant erfaring - herunder minimum 3 år fra management consulting
  • Projekterfaring og projektledelse inden for relevante services
  • Dansk og engelsk på forhandlingsniveau
  • Topkarakterer fra en relevant kandidatuddannelse som fx Cand.polit., Cand.scient.pol., Cand.merc., Civilingeniør eller tilsvarende

Om Rambøll

Rambøll er en global virksomhed med over 14.000 ansatte og over 300 kontorer i 35 lande. Med mere end 500 konsulenter er Rambøll Management Consulting ét af Nordens største konsulenthuse, der arbejder tæt sammen med kollegaer inden for byggeri, transport, energi, vand, miljø og sundhed. Vi agerer som en betroet partner i såvel den private som den offentlige sektor og leverer professionel rådgivning inden for management, it, research og survey.

Bliv en del af Strategy & Operations

Forretningsområdet Strategy & Operations består af mere end 50 managementkonsulenter på tværs af Norden og Tyskland og er karakteriseret ved et dynamisk og højt fagligt miljø. Vi er engagerede medarbejdere, der er klar til at levere en ekstraordinær indsats for at give kunden rådgivning og service af højeste kvalitet.

Vil du vide mere?

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, så kontakt Business Manager Trine Finnemann Nielsen på telefon +45 51611730 .

Søg stillingen via linket nedenfor hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ostateczny termin 2019-01-31
Miejsce pracy Copenhagen

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel:+48 22 372 0050
Fax:+48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com