Projektledare

Vi fortsätter växa och söker kundorienterade projektledare med gedigen projekterfarenhet som är intresserad av att bidra till utvecklingen av såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

Vi söker dig som har erfarenhet av projektverksamhet med bakgrund från konsultbranschen, bygg & fastighets-, Anläggning och infrastruktur. Vi tror att du i dag jobbar som projektledare, delprojektledare, platschef, besiktningsman, projektingenjör/konstruktör, fastighetsingenjör eller entreprenadingenjör och vill utvecklas vidare som projektledningskonsult med oss på Ramboll. Som person är du strukturerad, affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta i team. Om du är vår nya projektledare, klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som projektledare hos oss kommer du att vara en del av vår projektledningsenhet i Vänersborg som i dag består av 5st medarbetare. Vi är regionalt cirka 30 projektledare och nationellt drygt 200 projektledare med blandad erfarenhet och bakgrund i divisionen. Vi har ambitionen att utnyttja varandras styrkor för att vinna fortsatt framgång varför en god kommunikativ förmåga är viktigt för att lyckas hos oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att handla om t.ex. projektledning, rådgivning, projekteringsledning, samverkansledare, besiktning, beskrivning, kalkylering, riskhantering m.m.

Vi vill att du

  • Har flera års branscherfarenhet och har arbetat med investeringsprojekt inom exempelvis hälso- och sjukvård, handel och kontor, bostäder, skolor eller infrastruktur
  • Har ett eget kontaktnät och vilja att tillsammans med oss utveckla nya och befintliga kundrelationer
  • Har relevant utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet inom projektverksamhet.
  • Kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat.


Utbildning/certifiering inom projektledning samt erfarenheter från projekt inom något av våra fokusområden ses som meriterande.

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta du våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Örjan Magneson 010-615 27 49. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

#RambollSverige

Sista ansökningsdag 2019-01-31
Arbetsort Vänersborg

Ostateczny termin 2019-01-31
Miejsce pracy Vänersborg

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel:+48 22 372 0050
Fax:+48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com