Projektledare – Karlstad

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din projekterfarenhet för att bidra till utveckling av såväl vår egen som våra kunders verksamhet. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har flera års branscherfarenhet och har arbetat med investeringsprojekt inom exempelvis hälso- och sjukvård, handel och kontor, bostäder, skolor, infrastruktur, energiproduktion eller processindustri. Vi söker dig som har erfarenhet av projektverksamhet med bakgrund från konsultbranschen, bygg & fastighets-, infrastruktur-, energi- eller industrisektorn. Vi tror att du i dag jobbar som projektledare, delprojektledare, platschef, besiktningsman, driven projektingenjör/konstruktör eller fastighets- eller entreprenadingenjör och vill utvecklas vidare som projektledningskonsult med oss på Ramboll. Som person är du strukturerad, affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta i team. Om du är vår nya Projektledare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet inom projektledning i Karlstad/Örebro

Som vår nya Projektledare kommer du att vara en del av vår division Projektledning som består av ett 10-tal medarbetare lokaliserade på två redan etablerade Ramboll-kontor. Vi är regionalt ett 40-tal och nationellt drygt 200 projektledare med blandad erfarenhet och bakgrund i divisionen. Vi har ambitionen att utnyttja varandras styrkor för att vinna fortsatt framgång varför en god kommunikativ förmåga är viktigt för att lyckas hos oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • projektledning, miljöledning och rådgivning
  • projekteringsledning, besiktning, beskrivning, riskhantering m.m.

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Har flera års branscherfarenhet och har arbetat med investeringsprojekt inom exempelvis hälso- och sjukvård, handel och kontor, bostäder, skolor, infrastruktur, energiproduktion eller processindustri.
  • Har ett eget kontaktnät och vilja att tillsammans med oss utveckla nya och befintliga kundrelationer
  • Har relevant utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet inom projektverksamhet.
  • Kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat.
  • Utbildning/certifiering inom projektledning samt erfarenheter från projekt inom något av våra fokusområden ses som meriterande.

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 02-02-2019.

Ostateczny termin 2019-02-02
Miejsce pracy Karlstad

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel:+48 22 372 0050
Fax:+48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com