Suunnittelija tie-, katu- ja aluetekniikan sekä vesihuollon hankkeisiin

Haemme suunnittelijaa Infra Sisä-Suomen yksikköön Joensuuhun. Tässä tehtävässa pääset työskentelemään monialaisissa suunnittelukokonaisuuksissa tie-, katu- ja aluetekniikan sekä vesihuollon hankkeissa. Toimit hankkeen projektipäällikön johtamassa tiimissä, jossa teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja myötävaikutat projektien laadukkaaseen lopputulokseen.

Ollaanpa sitten Joensuussa tai Kööpenhaminassa, vaikuttavat nykyajan suurimmat maailmanlaajuiset haasteet – kaupungistuminen, globalisaatio ja ilmastonmuutos – voimakkaasti infran ja liikenteen alalla. Entistä tiheämmin rakennettujen ja toimivien asuinympäristöjen rakentaminen kaupunkialueille vaatii kestäviä, innovatiivisia ja kustannustehokkaita teknisiä ratkaisuja. Infrastruktuurin monialainen suunnittelu on yrityksemme perinteisintä ja vahvinta osaamisaluetta. Näköalapaikalta suunnittelun ammattilaisena pääset kokemaan projektisuunnittelun laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI, RI tai Ins. AMK) ja vankan teknisen osaamisen lisäksi kykyä työskennellä luontevasti sekä itsenäisesti, että osana tiimiä. Sinulla on aktiivinen ote sekä oman työsi että suunnitteluprosessien kehittämiseen. Pystyt kantamaan vastuun omasta panoksestasi ja työskentelemään myös paineen alla. Edellytämme infran suunnitteluohjelmistojen hyvää tuntemista ja tietomallipohjaisen suunnittelun osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme asiakaslähtöistä ja oppimishaluista asennetta, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, neuvottelutaitoja sekä valmiutta ottaa vastaan monialaisia tehtäviä.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 31.10.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikon päällikkö Mikko Ruokolainen, p +358 405750861

Ostateczny termin 2018-10-31
Miejsce pracy Joensuu

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com