Katu- ja kunnallistekniikan suunnittelija Mikkeliin tai Lappeenrantaan

Haemme katu- ja kunnallistekniikan suunnittelijaa infra-yksikköömme Mikkeliin tai Lappeenrantaan. Tärkeimmät tehtäväsi ovat katu- ja kunnallistekniikan suunnittelutehtävät osana  suunnittelutiimiämme. Tehtäväkenttäsi ja urapolkusi organisaatiossamme muodostuvat mielenkiintosi, kokemuksesi, osaamisesi sekä työtehtävissä kasvamisen mukaisesti.

Yksikkömme hankkeet kohdistuvat monialaisesti kunnallisiin kohteisiin, teollisuuslaitoksiin sekä yksityissektorin monialaisiin rakennuskohteisiin. Infra-alan suunnittelun ammattilaisena pääset kokemaan projektisuunnittelun laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti. Yrityksemme mahdollistaa monipuolisen osaamisen kasvattamisen sekä useita vaihtoehtoja omalle urapolullesi.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI, RI tai Ins. AMK) ja vankan teknisen osaamisen lisäksi kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa ja pystyt konkretisoimaan hankkeen hyödyt ja haasteet ymmärrettävällä tavalla ja vastaamaan projektiesi laadukkaasta toteutuksesta asiakkaille. Sinulla on aktiivinen ote sekä oman työsi että suunnitteluprosessien kehittämiseen. Pystyt kantamaan vastuun omasta panoksestasi ja työskentelemään myös paineen alla. Suunnitteluohjelmistona käytämme Novapoint- tuotteita, joiden hallinta katsotaan eduksi.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 15.11.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Timo Massinen P. 0400 907 971

Ostateczny termin 2018-11-15
Miejsce pracy Lappeenranta

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com