Erfaren el-ingeniør (HV og/eller LV) med interesse for projektledelse

I Energy Systems i Rambøll søger vi nu en ingeniør med 5+ års erfaring med baggrund som elektroingeniør (HV og/eller LV) samt gerne med nogen erfaring som projektleder eller ønske om at udvikle denne kompetence.

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores services, så vi ser ind i et øget antal spændende og krævende lav- og højspændingsprojekter nationalt og internationalt, hvor vi har brug for din hjælp til at projektere og styre vores projekter sikkert igennem alle projektfaserne.

Dine ansvarsområder som projektleder
Som ingeniør hos Rambøll kommer du til at deltage i mange spændende nationale og internationale projekter, hvor du bidrager med din ekspertise inden for ledelsesprocesser samt viden om elinstallationer. Projekterne spænder over projektfaserne fra idéfase og handlingsplan til specificering, projektering og indkøb samt tilsyn. Projekterne gennemføres i et højt fagligt og udviklende miljø sammen med gode kollegaer.
Du vil være med til at forankre Energy Systems såvel internt i Rambøll som ude i marken. At opbygge og vedligeholde relationer til vores vigtige kunder kommer således også til at være blandt dine ansvarsområder.

Dine opgaver og ansvarsområder som ingeniør indenfor EL området
Du vil komme til at arbejde sammen med erfarne kolleger fra både egen og andre faggrupper på tværs af Rambølls divisioner og afdelinger i et fagligt inspirerende miljø, hvor projekterne omhandler alt fra rådgivning, projektering, leverancer og tilsyn i forhold til nye anlæg samt i forhold til drift og vedligehold af eksisterende anlæg. Det bliver din opgave at lede disse teams og sørger for, at kunderne løbende er orienteret om status og fremdrift på de enkelte opgaver. Hertil er det også dit ansvar i det daglige, at projekterne gennemføres til den aftalte tid og budget

Dig og dine kompetencer
Du har naturligvis generelt et højt fagligt niveau inden for el-området; gerne både inden for høj- og lavspænding.

Med din høje faglighed kan du hurtigt danne dig et overblik over den konkrete opgave. Du kan arbejde selvstændigt, er proaktiv og ikke er bleg for at træffe beslutninger undervejs i projektforløbet.

Du har nogen erfaring som projektleder, som du gerne vil arbejde videre med. Du kan arbejde i et dynamisk miljø og har en interesse i at udvikle dig som projektleder. Du er dertil god til at opbygge relationer og er i det hele taget en stærk kommunikator. Du er vant til at arbejde systematisk med dine opgaver og dertil har du interesse i planlægning, design af el- anlæg, udbud samt tilsyn i forbindelse med de opgaver, som du har projekteret.

Indenfor lavspænding ser vi gerne, at du har erfaringer med:

 • Struktureret arbejde med seneste gældende lovgivning inden for el-området
 • Dimensionering og test/inspektion af tavle- og UPS-anlæg
 • Et-stregs diagrammer, load lister, kabellister og kalkulation af føringsveje
 • Evt. kendskab til PC Schematics/Caddy++
 • Brug af simuleringsværktøjer, som Febdok, Power Factory eller tilsvarende
 • Jording og potentialudligning
 • Design af frekvensomformere inkl. EMC udfordringer
 • Test og idriftsættelse


Indenfor højspænding ser vi gerne, at du har erfaringer med:

 • Tavleanlæg (Substations og MCC/Control rum I industriområder)
 • Koblingsudstyr (AIS/GIS)
 • Design af substations
 • RTU – stations-kontrolanlæg
 • Relæbeskyttelse
 • Overhead lines – elektromekanisk design
 • Design af HV­komponenter og design af HV­installationer
 • Højspændingskabler


Du får hos os mulighed for at udbygge dit allerede eksisterende netværk indenfor elinstallationer samt elektrisk distribution og transmission og vi håber, at du har lyst til at støtte udviklingen af vores forretningsområder.

Derfor er det også et krav, at du kan kommunikere flydende skriftligt og mundtligt på både engelsk og dansk. Andre sprogkompetencer er naturligvis et plus.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Ansøgning
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder John Ammentorp på tlf. +45 5161 6380 eller senior projektchef Lars Welling på tlf. +45 5161 6372.

Vi kalder løbende ind til samtale så send gerne din ansøgning hurtigst muligt via linket herunder i vores rekrutteringssystem. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie
Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen, der er en førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. Rambøll Gruppen beskæftiger mere end 13.000 medarbejdere, heraf ca. 3.100 medarbejdere i Danmark, og har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten, suppleret med en markant repræsentation i Asien, Australien, Sydamerika og det sydlige Afrika. Med næsten 300 kontorer i 35 lande lægger vi vægt på lokal erfaring kombineret med en global vidensbase. Vi stræber altid efter at levere inspirerende og præcise løsninger, der gør en ægte forskel for vores kunder, slutbrugere og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for markederne: Byggeri, Transport, Miljø og Sundhed, Vand, Energi, Olie  og Gas og Management Consulting.

Ostateczny termin 2018-10-01
Miejsce pracy Copenhagen

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com