BIM-projektipäällikkö

Haemme BIM-projektipäällikköä Espoon toimipisteeseemme. Projektipäällikkönä toimit BIM- palveluissa ja -projekteissa, edistät BIM-palveluiden myyntiä ja kehität uusia palveluita tiiviissä yhteistyössä Rambollin BIM- kehitysorganisaation ja liiketoiminnan kanssa. Työssäsi pääset vaikuttamaan digitaaliseen murrokseen ja monialaisesti koko rakennusalan kehityssuuntaan yhdessä Suomen isoimmassa rakennetun ympäristön konsulttiyrityksessä. Tietomallinnusta (BIM) kehitämme paitsi kansallisesti myös globaalissa yhteisössä, johon sinulla on mahdollisuus osallistua. Tunnistamalla globaaleja trendejä ja kansainvälisiä toimintatapoja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan parhaita ja ajankohtaisimpia ratkaisuja.

Tutustu yksikköön tarkemmin katsomalla video, jossa Ramboll Finlandin Head of BIM Max Levander kertoo työstään tietomallinnuksen sekä erilaisten digihankkeiden parissa: http://www.ramboll.fi/ramboll_ura/uramahdollisuudet/head-of-bim

Odotamme
Odotamme sinulta rakennusalan AMK tai DI koulutusta sekä laaja-alaista kokoemusta tietomallintamisesta, digitaalisesta työympäristöstä ja sen kehittämisestä. Olet avarakatseinen ja osaat tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tapoja tehdä yhteistyötä laajojen sidosryhmien kanssa. Tunnet alalla käytetyt ohjelmistot ja olet mahdollisesti tietyn mallinnusohjelmiston erikoisasiantuntija.

Tehtäviisi kuuluu palveluiden myynti, joten sinun tulee olla luonteva asiakastapaamisissa ja luoda itsenäisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Ramboll on globaali toimija ja odotamme sinulta suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 30.9.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Max Levander,  puh. 050 501 3875 (https://fi.linkedin.com/in/max-levander-bb953784).

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Espoo

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com