Kestävän kehityksen asiantuntija talonrakennushankkeisiin

Haluamme luoda kestävää yhteiskuntaa jossa ihmiset ja luonto kukoistavat. Haemme rakennetekniikan toimialalle kestävän kehityksen asiantuntijaa Espoon toimipisteeseen.

Tehtävänäsi on edistää kestävää kehitystä talonrakentamisessa. Toimit osana isoa tiimiä eri tekniikka-alojen asiantuntijoita ohjaten. Autat asiantuntijoitamme ja asiakkaitamme valitsemaan oikeat materiaalit ja suunnitteluratkaisut kestävän kehityksen näkökulmasta. Koordinoit koko hanketta tilaajan suuntaan siten, että yhdessä määritetyt kestävän kehityksen tavoitteet toteututvat. Kehität yhdessä muiden asintuntijoidemma kanssa ratkaisujamme tulevaisuus huomioiden.

Haluamme auttaa myös asiakkaitamme ymmärtämään valintojen vaikutukset ympäristöön. Liity joukkoomme luomaan uutta näkökulmaa koko alalle!

Odotamme
Odotamme sinulta tehtävien edellyttämää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta suunnittelutehtävistä ja/tai tekniikanalan tutkimus- ja kehitystehtävistä. Sinun tulee tuntea talonrakennusta, -rakenteita ja -materiaaleja. Materiaalitekniikka ja rakennusfysiikka on tuttua. Käyttöikä, kiertotalous ja ympäristövaikutus ovat asioita, jotka tunnistat omaksesi. Olet kiinnostunut uuden kehittämisestä ja pystyt hyödyntämään muun asiantuntijatiimin osaamista. Työskentelet mielellään sekä itsenäisesti että osana tiimiä, ja sinulla on aktiivinen ote sekä oman työsi että prosessien kehittämiseen.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 5.10.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jarkko Heinonen, puh. 040 660 4051.

Ostateczny termin 2018-10-04
Miejsce pracy Espoo

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com