Landskapsarkitekt

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. Till enheten Stadsutveckling på vårt kontor i Göteborg söker vi nu en landskapsarkitekt som vill driva intressanta projekt i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder

Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Enheten Stadsutveckling består av landskapsarkitekter, landskapsingenjörer, planarkitekter, arkitekter, stadsplanerare och grafiska formgivare som har ett brett kunnande inom samhällsplanering.

I rollen som landskapsarkitekt kommer du vara en viktig del av samhällsutvecklingen genom att arbeta med stadsomvandling i såväl tidiga skeden som med detaljprojektering. Våra uppdragsgivare är Göteborgs stad, krans-kommuner, Trafikverket samt privata byggherrar och entreprenörer. Uppdragen kan omfatta alla skeden av planeringsprocessen från åtgärdsvalsstudier till förslagshandlingar och innehålla framtagande av t.ex. landskapsanalyser, gestaltningsprogram, idéskisser, detaljritningar och bygghandlingar.

För tillfället arbetar vi med många intressanta projekt som exempelvis Platinan intill nya Hisingsbron, Haga station, Masthuggskajen, Linbanan, flytten av Kiruna etc. Vi arbetar med ny-och ombyggnader av offentliga miljöer i inom kvarter, både för privata som offentliga fastighetsförvaltare. Vi arbetar också med ny- och ombyggnader av offentliga miljöer i Göteborgs innerstad där ett av våra specialistområden är gatumiljöer med dagvattenhantering kombinerat med grönska.

Vi söker dig

För att möta efterfrågan på våra tjänster, särskilt inom bostadsplanering, söker vi nu en erfaren landskapsarkitekt med inriktning mot gestaltning och detaljprojektering. Du ska vara intresserad av att driva egna uppdrag och att samarbeta nära med våra yngre landskapsarkitekter. Du kommer att få en roll där du har stora möjligheter att medverka i enhetens utveckling och ingå i globala nätverk inom hela Ramboll. Till denna roll söker vi dig som:

  • Är universitets- eller högskoleutbildad
  • Har minst 8 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Har vana av att arbeta i Auto CAD, Sketchup, InDesign och Illustrator.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • Har B-körkort

Som person har du ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och samhällsfrågor. Du ska ha en stark samarbetsförmåga och tycka om att arbeta i grupp.
Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Har du några frågor är du välkommen att kontakta landskapsarkitekt Camilla Wenke på telefon 010-615 33 36 eller enhetschef Tea Cole på telefon 0707-242007. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#Rambollsverige

Ostateczny termin 2018-09-23
Miejsce pracy Göteborg

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com