Landskapsingenjör

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. Till enheten Stadsutveckling på vårt kontor i Göteborg söker vi nu ingenjörer som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Enheten Stadsutveckling består av landskapsarkitekter, landskapsingenjörer, planarkitekter, arkitekter, stadsplanerare och grafiska formgivare som har ett brett kunnande inom samhällsplanering.
Vi behöver förstärkning av dig som tycker att detaljprojektering av mark i CAD är roligt och som vill utvecklas för att skapa bra stadsmiljö. Vi tänker oss att du i första hand kommer att arbeta med projektering av utemiljöer. Vi arbetar i alla skeden av byggprocessen, alltifrån upprättande av idéskisser till kontroll och besiktning i byggskedet.
För tillfället arbetar vi med många intressanta projekt som exempelvis Platinan intill nya Hisingsbron, Masthuggskajen, Linbanan, flytten av Kiruna etc. Vi arbetar med ny-och ombyggnader av offentliga miljöer i inom kvarter, både för privata som offentliga fastighetsförvaltare.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som:

• är universitets-eller högskoleutbildad

• behärskar AMA Anläggning

• är en fena i Auto-CAD, gärna 3D

• talar och skriver på svenska

• har B-körkort

Som person har du ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och samhällsfrågor. Du ska ha en stark samarbetsförmåga och tycka om att arbeta i grupp. Vi söker dig som är nyligen tagit examen och du som har flera års erfarenhet

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Har du några frågor är du välkommen att kontakta landskapsarkitekt Camilla Wenke på telefon 010-615 33 36 eller enhetschef Tea Cole på telefon 0707-242007. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#Rambollsverige

Ostateczny termin 2018-09-23
Miejsce pracy Göteborg

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com