Geotekniker

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu en erfaren Geotekniker till Geoteknik och vårt kontor i Göteborg som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder

Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Enheten Geoteknik i Göteborg består idag av 6 medarbetare där du kommer att vara en viktig kugge som uppdragsledare/teknikansvarig i olika typer av uppdrag och få möjlighet att vara mentor och leda yngre medarbetare. Vidare kommer du att ingå i ett nätverk, teknikområde som samverkar både nationellt och internationellt.

Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas.

Vi söker dig

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

  • Arbetat som geotekniker i minst 8år och är civilingenjör

Du får dessutom gärna ha arbetat ute på bygg- eller anläggningsprojekt som entreprenör.

Du gillar att jobba som geotekniker i team med andra teknikområden. Vidare är du lyhörd, gillar att ta ansvar och få saker gjorda.

Varför Ramböll?

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Frågor?

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Britt-Marie Henningsson på telefonnummer 010-615 33 29 eller på epost britt-marie.henningsson@ramboll.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

#Rambollsverige

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Göteborg

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com