Siltasupersankari (useita paikkakuntia)

Siltasupersankarimme liikkuvat ympäri Suomea ja ulkomaillakin pitämässä rakenteet kunnossa ja valvomassa niiden tilaa, jotta kansalaiset saavat nukkua yönsä rauhassa. Vaikka olemme virallisesti ”siltamiehiä”, tartumme kaikkien taitorakenteiden elinkaaren eri vaiheissa annettuihin haasteisiin samalla innolla. Viihdymme vuoroin sillan alla, tien päällä mutta välillä myös toimistolla uusia sekä vanhoja ongelmatapauksia tutkien. Meille nykyaikaisten tutkimustekniikoiden käyttö ei ole outoa ja olemmekin alamme huippuja NDT-tutkimuksissa ja sillantarkastuksissa. Meiltä vain puuttuu yksi lenkki noin 20 hengen tiimistämme… Sinä?

Pääasiallisella työskentelypaikkakunnallasi ei ole väliä, kunhan se on Rovaniemi, Oulu, Ylivieska, Tampere, Kuopio, Joensuu, Turku tai Espoo, joissa tulevat kollegasi pitävät tuoliansa. Tarjoamme siis joustavat vaihtoehdot työn tekoon ja tuleva roolisi yksikössämme riippuu ammattikokemuksestasi.

Mikäli sinulla on Liikenneviraston sillantarkastajan pätevyys, FISE:n myöntämiä rakenteiden tarkastajan, korjaussuunnittelijan tai suunnittelijan pätevyyksiä, ovat ne eduksi supersankarivalinnassa.

Odotamme
Olet DI tai Ins. AMK ja sinulle on jo kertynyt kokemusta siltojen suunnittelusta tai ylläpidosta. Työtehtävinä kykenet ottamaan välillä nopeallakin aikataululla eteesi heitettävät haasteet mielenkiinnolla vastaan. Toisinaan sitten olet valmis uppoutumaan ja ratkomaan haasteita analyyttisesti.

Pieni ripaus keksijänhenkeä, aimo annos analyyttisuutta, roppakaupalla reippautta ja ennen kaikkea iso kasa yhteistyöasennetta ovat tärkeimmät asiat, joita sinulta odotamme.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "hae työpaikkaa" viimeistään 30.9.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Matti Airaksinen, puh. 040 522 9281.

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Espoo

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com