Prosjekteringsleder

Rambøll har et av Norges ledende prosjektledermiljø og i divisjonen Prosjektledelse er vi i dag mer enn 140 personer i Norge. Avdelingen Prosjektledelse Østlandet består av rundt 60 personer lokalisert i Oslo, Drammen, Kongsberg og Fredrikstad. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på avdelingen slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på job.

Vi leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling. Vår bransje er i sterk utvikling, og digitalisering er et viktig satsningsområde for oss fremover, noe som også vil bidra til å forandre prosjekteringslederrollen i årene som kommer. Rambøll er blant annet med på Statsbygg sin første Digibygg-satsning og har vært med på å gjennomføre Kunsthøyskolen i Bergen som er det fremste helhetlige LEAN-prosjektet i Norge.

I tillegg har vi en rekke andre spennende prosjekter som Nytt Nasjonalmuseum, Regjeringskvartalet, Nye Jordal Amfi og Frogner ishall.

Om stillingen
På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår seksjon for prosjekteringsledelse i Oslo med ressurssterke prosjekteringsledere. Er du vår nye kollega?

Vedkommende vil jobbe med prosjekter i alle størrelser gjennom alle faser. I våre oppdrag vil du kunne ivareta rolle både som prosjekteringsleder for tverrfaglige Rambøll-oppdrag og prosjekteringsleder for eksterne kunder. Prosjektene våre er hovedsakelig i Oslo og Akershus, men muligheter for å delta i interessante prosjekter i resten av Norge og i utlandet

  • Lede tverrfaglige prosjekteringsgrupper for bygge-prosjekter
  • Være Rambølls kontaktperson mot oppdragsgiver
  • Bidra til faglig utvikling og kontinuerlig forbedring av Rambølls prosjektgjennomføring
  • Være en god samfunnsrådgiver som bidrar til å optimalisere prosjektet mot kundens behov

                                              

Hvem vi søker
Du har mer enn 10 års relevant erfaring fra entreprenør, rådgiver, byggherreorganisasjon eller tilsvarende. Du er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Vi vil spesielt vektlegge personlige egenskaper, gode kommunikasjonsevner, ryddighet og integritet.

  • Evne til å ta helhetlig ansvar for Rambølls leveranse
  • Kundefokus og evne til å forstå kundens behov og formidle dette til teamet
  • Strukturert ledelse av prosjektteamet iht. interne rutiner og systemer
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk


Rambøll tilbyr:
Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:
Seksjonsleder Kristin Flygind, tlf: 95418279, mail: kristin.flygind@ramboll.no, eller Avdelingsleder Arnstein Kroglund Fiskum, tlf: 95229181, mail: arnstein.fiskum@ramboll.no

Ostateczny termin 2018-09-23
Miejsce pracy Oslo

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com