Uppdragsledare, handläggare och konstruktörer - Elteknik

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och stimulerande utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. Vi söker nu uppdragsledare, handläggare och konstruktör inom Elteknik till vårt kontor i Vänersborg. Enheten Elteknik är delad mellan Göteborg och Vänersborg och består av totalt 24 medarbetare. Vi har många olika spännande projekt, som varierar i storlek och typ, tillsammans med intressanta kunder.  

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Att ingå i vårt team, innebär att du, beroende på tjänst, ansvarar eller med de övriga i gruppen genomför de tekniska lösningarna i våra uppdrag. I rollen som uppdragsledare kan du även få möjlighet att samordna och leda tilldelade resurser och arbetsuppgifter.

Vem är du?
Vi tror att du är uppdragsledare, handläggare eller konstruktörer med högskole- eller

gymnasieingenjörsutbildning alternativt att du har motsvarande kompetens med tidigare erfarenhet som konsult inom något av följande teknikområden: elkraft, belysning, teleteknik, brandlarm eller säkerhet. Söker du som handläggare eller konstruktör är kunskaper i Revit meriterande.

För att trivas hos oss som konsult tror vi att du har ett stort intresse av att utvecklas som person och ingenjör. Du har en god planeringsförmåga, samarbetsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Det är meriterande att ha praktisk erfarenhet inom elinstallation

Vi tror att du som söker till uppdragsledare till vår enhet arbetar som uppdragsledare idag eller arbetar som handläggare och är redo att ta nästa steg.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Eva Sandgren på 010-615 32 56  Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

#RambollSverige

Ostateczny termin 2018-10-07
Miejsce pracy Vänersborg

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com