Kosteusvauriokorjaussuunnittelijoita korjausrakentamisen tehtäviin

Haemme kosteusvauriokorjaussuunnittelijoita, jotka palavat halusta päästä ratkomaan haasteita sekä haluavat toimia huippuasiantuntijoiden joukossa kehittämässä asiantuntijuuttamme ja palveluitamme. Rambollilla työskentelet monipuolisissa korjausrakentamisen hankkeissa pääasiassa rakennesuunnittelijana. Tehtäviisi voi lisäksi kuulua osaamisesi mukaan esimerkiksi rakennusfysikaalista mallintamista, rakennusten korjaustarpeiden kuntotutkimuksia sekä sisäilmavalvontaa. Tehtävän sisältöalue, painopiste ja tehtävänimike muokataan kokemuksesi perusteella. Kokemuksesi mukaan voit toimia tai kasvaa myös projektipäälliköksi ja vastata projektien johtamisesta, koordinoimisesta, taloudesta sekä asiakkaiskontakteista itsenäisesti.

Odotamme
Olet pitkän linjan kokenut asiantuntija tai jonkin verran kokemusta omaava tulevaisuuden lupaus, joka haluaa toimia osana tiimiä. Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön, ongelmanratkaisukykyä sekä kokemusta kosteusvauriokohteiden korjaussuunnittelusta (myös muiden korjauskohteiden sekä uudiskohteiden rakennesuunnittelu katsotaan eduksi). Jalkaudut mielelläsi myös työmaalle ja kohteisiin ja pidät monipuolisista tehtävistä sekä kenttätöissä että toimistotyössä. Projektipäällikkötasolla olevalta odotamme lisäksi halua ohjata ja tukea nuorempien suunnittelijoita ja pidät asiakaspinnassa toimimisesta. Osaat käyttää nykyaikaisia suunnitteluohjelmia (vähimmäisvaati­muksena Autocad, eduksi katsotaan myös 3D-mallintaminen sekä rakennusfysikaalinen suunnittelu) ja sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisu. Koulutukseltasi olet rakennustekniikan insinööri (AMK tai YAMK) tai diplomi-insinööri. Arvostamme myös mm. rakennusfysiikan suunnittelijan ja kosteusvaurion korjaussuunnittelijan, betonirakenteiden suunnittelijan ja uudisrakentaminen betonirakenteiden suunnittelijan pätevyyttä sekä työmaakokemusta.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, monipuolisia, haastavia ja mielenkiintoisia projekteja, uratien kehittymismahdollisuuksineen monipuolisten työtehtävien ja koulutusten avulla, nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot, hyvät työsuhde-edut sekä ennen kaikkea viihtyisän työyhteisön ja asiantuntevat kollegat, jotka ovat alan huippuja. 

Uratiestä ja työssä oppimisesta on kerrottu enemmän nettisivuillamme: http://www.ramboll.fi/ramboll_ura/uramahdollisuudet

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 30.9.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Toimi ripeästi, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen osastopäällikkö Heidi-Johanna Jokelainen, puh. 044 536 3055.

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Tampere

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com