Rakennusfysiikan asiantuntija

Ramboll panostaa voimakkaasti rakennusfysiikkapalveluiden kehittämiseen ja tavoitteemme on olla yksi maamme johtavista asiantuntijayrityksistä myös tällä toimialalla. Haemme nyt sinua innovatiivinen ja pitkäjänteinen rakennusfysiikan asiantuntija, joka palaa halusta päästä ratkomaan haasteita sekä haluat toimia osana tiimiämme kehittämässä asiantuntijuuttamme ja palveluitamme. Rambollilla asiantuntijana vastaat rakennusfysikaalisten ongelmien analyyttisesta ratkaisemisesta. Toimit suunnitteluryhmän tukena rakennusfysiikan alueella ja suoritat rakenteiden tutkimista simulointiohjelmistoilla. Tehtäviisi voi lisäksi kuulua osaamisesi mukaan esimerkiksi korjauskohteiden rakennesuunnittelua tai betonirakenteiden ja kosteusvauriokohteiden kuntotutkimuksia. Tehtävän sisältöalue, painopiste ja tehtävänimike muokataan kokemuksesi perusteella. Kokemuksesi mukaan voit toimia tai kasvaa myös projektipäälliköksi ja vastata projektien johtamisesta, koordinoimisesta, taloudesta sekä asiakkaiskontakteista itsenäisesti.

Odotamme
Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön, kokemusta rakennusfysiikan laskentatehtävistä sekä ongelmanratkaisu­kykyä. Rakennusfysiikan laskentaohjelmistojen käyttö on sinulle tuttua ja olet halukas kehittymään. Osaat käyttää nykyaikaisia suunnitteluohjelmia (vähimmäisvaati­muksena Autocad, eduksi katsotaan myös 3D-osaaminen) ja sinulla on hyvä kirjallinen ilmaisu. Projektipäällikkötasolla olevalta odotamme lisäksi halua ohjata ja tukea nuorempien suunnittelijoita ja pidät asiakaspinnassa toimimisesta.

Koulutukseltasi olet rakennustekniikan insinööri (AMK tai YAMK) tai diplomi-insinööri. Arvostamme suunnittelukokemusta sekä mm. rakennusfysiikan suunnittelijan ja kosteusvaurion korjaussuunnittelijan, betonirakenteiden suunnittelijan ja uudisrakentaminen betonirakenteiden suunnittelijan pätevyyttä, suunnittelu- ja työmaakokemusta.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, monipuolisia, haastavia ja mielenkiintoisia projekteja, uratien kehittymismahdollisuuksineen monipuolisten työtehtävien ja koulutusten avulla, nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot, hyvät työsuhde-edut sekä ennen kaikkea viihtyisän työyhteisön ja asiantuntevat kollegat, jotka ovat alan huippuja. 

Uratiestä ja työssä oppimisesta on kerrottu enemmän nettisivuillamme: http://www.ramboll.fi/ramboll_ura/uramahdollisuudet

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 30.9.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Toimi ripeästi, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen osastopäällikkö Heidi-Johanna Jokelainen, puh. 044 536 3055.

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Tampere

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com