Terve talo -asiantuntija

Rambollin vuonna 2015 lanseeraama Terve talo -koordinointipalvelu on saanut asiakkaidemme keskuudessa hyvän vastaanoton ja haemme lisää osaajia joukkoomme. Rambollin Terve talo -koordinointi tarjoaa ratkaisu- ja laadunvarmistusmalleja rakennushankkeen kokonaisuuden hallintaan. Haemme nyt sinua innovatiivinen ja ulospäinsuuntautunut raudanluja Terve talo -asiantuntija, joka palaa halusta päästä ratkomaan haasteita sekä haluat toimia osana tiimiämme kehittämässä asiantuntijuuttamme ja palveluitamme. Tehtäviisi voi kuulua osaamisesi mukaan myös korjaushankkeiden laadunvarmistamiseen ja rakennusterveyteen liittyvät toimeksiannot, asbesti- ja haitta-ainetutkimukset, betonirakenteiden tai kosteusvauriokohteiden kuntotutkimukset sekä korjaussuunnittelu. Tehtävän sisältöalue, painopiste ja tehtävänimike muokataan kokemuksesi perusteella. Kokemuksesi mukaan voit toimia tai kasvaa myös projektipäälliköksi ja vastata projektien johtamisesta, koordinoimisesta, taloudesta sekä asiakkaiskontakteista itsenäisesti.

Odotamme
Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön, kokemusta talonrakentamisen suunnittelusta, kuntotutkimuksista tai työmaakokemusta sekä ongelmanratkaisu­kykyä. Olet ulospäin suuntautunut ja sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisu. Koulutukseltasi olet rakennusmestari, rakennustekniikan insinööri (AMK tai YAMK) tai diplomi-insinööri. Arvostamme myös rakennusterveysasiantuntija-, kosteudenmittaajan sekä asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan pätevyyttä. Ennen kaikkea olet kiinnostunut kouluttautumaan joukossamme Terve talo -asiantuntijaksi!

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, monipuolisia, haastavia ja mielenkiintoisia projekteja, uratien kehittymismahdollisuuksineen monipuolisten työtehtävien ja koulutusten avulla, nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot, hyvät työsuhde-edut sekä ennen kaikkea viihtyisän työyhteisön ja asiantuntevat kollegat, jotka ovat alan huippuja. 

Uratiestä ja työssä oppimisesta on kerrottu enemmän nettisivuillamme: http://www.ramboll.fi/ramboll_ura/uramahdollisuudet

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 30.9.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Toimi ripeästi, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen osastopäällikkö Heidi-Johanna Jokelainen, puh. 044 536 3055.

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Tampere

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com