Betonirakenteiden asiantuntija tai kuntotutkija korjausrakentamisen tehtäviin

Haemme betonirakenteiden asiantuntijaa, joka palaa halusta päästä ratkomaan haasteita sekä haluaa toimia huippuasiantuntijoiden joukossa kehittämässä asiantuntijuuttamme ja palveluitamme. Rambollilla työskentelet monipuolisissa korjausrakentamisen hankkeissa pääasiassa rakennusten ja rakennelmien korjaustarpeiden kuntotutkijana sekä osallistut betonirakenteiden laadunvarmistamiseen liittyviin projekteihin. Tehtäviisi voi lisäksi kuulua osaamisesi mukaan esimerkiksi kosteuskoordinointiin liittyvät toimeksiannot, sisäilma- ja kosteusvauriokuntotutkimukset, asbesti- ja haitta-ainetutkimukset sekä betonirakenteiden korjaussuunnittelu. Tehtävän sisältöalue, painopiste ja tehtävänimike muokataan kokemuksesi perusteella. Kokemuksesi mukaan voit toimia tai kasvaa myös projektipäälliköksi ja vastata projektien johtamisesta, koordinoimisesta, taloudesta sekä asiakkaiskontakteista itsenäisesti.

Odotamme

Olet pitkän linjan kokenut asiantuntija tai jonkin verran kokemusta omaava tulevaisuuden lupaus, joka haluaa toimia osana tiimiä. Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön, ongelmanratkaisukykyä sekä kokemusta betonirakenteiden kuntotutkimuksista. Jalkaudut mielelläsi työmaalle ja kohteisiin ja pidät monipuolisista tehtävistä sekä kenttätöissä että toimistotyössä. Projektipäällikkötasolla olevalta odotamme lisäksi halua ohjata ja tukea nuorempien tutkijoita ja pidät asiakaspinnassa toimimisesta. Osaat käyttää Autocadia ja sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisu. Koulutukseltasi olet rakennustekniikan insinööri (AMK tai YAMK) tai diplomi-insinööri. Arvostamme alaan liittyviä pätevyyksiä sekä työmaakokemusta.


Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, monipuolisia, haastavia ja mielenkiintoisia projekteja, uratien kehittymismahdollisuuksineen monipuolisten työtehtävien ja koulutusten avulla, nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot, hyvät työsuhde-edut sekä ennen kaikkea viihtyisän työyhteisön ja asiantuntevat kollegat, jotka ovat alan huippuja. 

Uratiestä ja työssä oppimisesta on kerrottu enemmän nettisivuillamme: http://www.ramboll.fi/ramboll_ura/uramahdollisuudet

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 30.9.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Toimi ripeästi, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen osastopäällikkö Heidi-Johanna Jokelainen, puh. 044 536 3055.

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Tampere

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com