Erfaren Mätningsingenjör

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Vi är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi dig som vill vara med och utvecklas med vår verksamhet inom mätteknik i Stockholm. Om det är viktigt för dig att få vara med och påverka, vara en central del i projektet och tillsammans med dina kollegor ha kul på resans gång så är detta en tjänst för dig.

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Det händer mycket inom geodetisk mätningsteknik och vi behöver dig som har god förmåga att ansvara för både stora och små uppdrag samt att agera rådgivare för mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund. Enheten består idag av 20 medarbetare där du som Mätningstekniker kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:
- En civil-, högskoleexamen inom geodesi och mätningsteknik
- Gärna minst 10 års erfarenhet i branschen

Som person är du noggrann och analytisk med ett intresse av morgondagens teknik. Du gillar att arbeta i varierande projekt, stora som små. Att vara ute i fält och utföra mätningar är något som du tycker är stimulerande för att sedan med ditt matematiska kunnande ta hand om och analysera mätdata som sedan levereras till kund i olika dataformat.


Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Frågor?
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta mätningsansvarig Tobias Larsson 010-615 63 85 eller enhetschef Luigi Credendino 010 615 63 66. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.
Vi ser fram emot din ansökan!
#RambollSverige

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Stockholm

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com