Projektledare - Infrastruktur och Industri

Ramboll grundades i Danmark 1945 med en tydlig vision – att skapa hållbara samhällen där människor och miljö kan blomstra. Vi är stolta över vår unika historia och det högre syftet med vår verksamhet. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen i stort. Vi kallar det Engineering for Life. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med drygt 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället.

Vi är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi dig som vill vara med och utvecklas med vår verksamhet inom Projektledning i Stockholm. Om det är viktigt för dig att få vara med och påverka, vara en central del i projektet och tillsammans med dina kollegor ha kul på resans gång så är detta en tjänst för dig.


Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Vi lägger stort fokus på att utveckla stora projekt och vi behöver dig som är intresserad av att driva multidisciplinära projekt inom Infrastruktur och Industri. Du kommer få friheten att ta eget ansvar både för din egen utveckling inom Ramboll men också för att utveckla affärerna inom våra kompetensområden. Som Projektledare hos oss ansvarar du för projektens upphandlingar, tids- och kostnadsstyrning, leda projektgruppen mot uppsatta mål samt leverera enligt kundens mål och förväntningar.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:
- Minst tio års arbetslivserfarenhet inom ett relevant område för tjänsten
- Utbildning som civil-, eller högskoleingenjör med en passande inriktning för tjänsten
- Erfarenhet av att leda projekt i olika skeden som förstudie, projektering samt genomförande.
- Erfarenhet av att arbeta med intressenter, myndigheter samt entreprenörer i olika skeden.
- Erfarenhet av ekonomi- och tidsstyrning samt entreprenadjuridik

Som person är din största drivkraft att uppnå utmärkta resultat i projektet som ger ett faktiskt värde. Med ditt affärsmässiga ledarskap, strategiska perspektiv och utmärkt samarbetsförmåga möter du våra kunders krav och förväntningar och levererar lösningar anpassade för morgondagens samhälle. Du är flexibel och tycker om att bli utmanad genom en rad intressanta projekt som involverar både lokalt och internationellt samarbete. För att växa och utvecklas söker du en ledare som stödjer, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Frågor?
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Glenn Karlsson på telefonnummer 010-615 66 43. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Vi ser fram emot din ansökan!
#RambollSverige
#EngineeringforLife

Ostateczny termin 2018-10-01
Miejsce pracy Stockholm

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com