Trafikplanerare sökes till gruppen samhällsbyggnad i Uppsala

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Samhällsbyggnad i Uppsala, liksom Ramboll i stort, är inne i en expansiv fas. Vi söker nu dig som är trafikplanerare/utredare och tillsammans med oss vill utveckla och förstärka gruppen. Om det är viktigt för dig att vara med och påverka, arbeta i en kreativ och stimulerande miljö med prestigelösa kollegor, och samtidigt ha kul - då är detta tjänsten för dig.

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Enheten Trafik, som tillhör affärsområdet Samhällsbyggnad, består idag av 18 medarbetare i Uppsala och Stockholm. Våra uppdrag omfattar trafikplanering, samhällsplanering och trafikanalys/simulering i framförallt tidiga skeden. Vi arbetar med alla trafikslag, såväl planering för gående och cyklister som för kollektivtrafik och biltrafik. Som trafikplanerare kommer du att arbeta med infrastrukturprojekt och stadsutvecklingsprojekt i tekniskt avancerade och komplexa uppdrag. Du blir en del av ett väl sammansvetsat team, med medarbetare som stöttar och lyfter varandra för att alla ska kunna utvecklas och trivas, och för att slutprodukten till kunden ska blir så bra som möjligt.

Som trafikplanerare i Uppsala tillhör du gruppen Samhällsbyggnad som förutom trafikplanering består av disciplinerna landskapsarkitektur, stadsplanering samt väg- och gatuprojektering. I arbetet får du även möjlighet att arbeta i nära samarbete med dina kollegor i multidisciplinära projekt. Dina kollegor är väl etablerade på den lokala marknaden och arbetar i större förändringsprojekt. Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som:

  • Är trafikutredare/trafikanalytiker/samhällsplanerare med trafikinriktning;
  • Är civil- eller högskoleingenjör inom relevant område;
  • Har ca 5 års erfarenhet av trafikplanering, samhällsplanering och/eller trafikanalyser. Om du har en gedigen utbildning inom detta område, kan även färre års erfarenhet vara godtagbart.

Som person har du vana att arbeta självständigt såväl som i team, och har ett öppet och utåtriktat sätt mot arbetskamrater och beställare. Du ska vara intresserad av att vidareutvecklas inom ditt arbetsområde och kunna tillämpa din kunskap i olika typer av utredningar och analyser.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Frågor?
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Johansson, team leader för Samhällsbyggnad i Uppsala, på telefon 010-615 63 88.

Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.
Vi ser fram emot din ansökan!
#RambollSverige


 

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Uppsala

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com