Uppdragsledare och Handläggare - Byggteknik

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Vi är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi dig som vill vara med och utvecklas med vår verksamhet inom Byggkonstruktion i Västerås. Om det är viktigt för dig att få vara med och påverka, vara en central del i projektet och tillsammans med dina kollegor ha kul på resans gång så är detta en tjänst för dig.

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Det händer mycket inom Byggkonstruktion i Västerås och vi behöver dig som vill jobba med olika typer av byggnadskonstruktioner, från tunga industriprojekt till kommersiella byggnader. Hos oss kommer du att arbeta med tekniskt avancerade och intressanta uppdrag antingen i utrednings-, projekterings- och/eller produktionsskedet. Vi arbetar med program som Tekla Structure, AutoCad, Autodesk Revit, FEM-Design och Winstatik. Enheten består idag av 17 medarbetare där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor.

Vi söker dig
Vi tror att du är Uppdragsledare, Handläggare eller Konstruktör med civil,- eller högskoleingenjörsutbildning som har minst fem års arbetslivserfarenhet inom ett relevant område för denna tjänst. För att trivas hos oss som konsult tror vi att du har ett stort intresse av att utvecklas som person och ingenjör. Du har en god planeringsförmåga, samarbetsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Vi tror att du som är intresserad av Uppdragsledarrollen arbetar som Uppdragsledare eller som Handläggare idag och är redo att ta nästa steg.

Som person är du analytisk och grundlig med ett djupt intresse för att utveckla morgondagens teknik. Du trivs när du får arbeta med meningsfull teknik i en variation av projekt. Genom att kombinera din tekniska expertis och affärsförståelse får du använda dina färdigheter som rådgivare till våra kunder. För att ständigt känna dig på topp i din karriär söker du kompetensutveckling samt ett uppmuntrande och pålitligt ledarskap.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Frågor?
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Åblad på telefonnummer 010 615 35 18. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Vi ser fram emot din ansökan!

#RambollSverige

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Västerås

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com