Erfaren väg- och gatuprojektör samt Uppdragsledare sökes till gruppen samhällsbyggnad i Uppsala

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Samhällsbyggnad i Uppsala, liksom Ramboll i stort, är inne i en expansiv fas. Vi söker nu dig som är uppdragsledare/vägprojektör och tillsammans med oss vill utveckla och förstärka gruppen. Om det är viktigt för dig att vara med och påverka, arbeta i en kreativ och stimulerande miljö med prestigelösa kollegor, och samtidigt ha kul - då är detta tjänsten för dig.

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Enheten Väg och gata, som tillhör affärsområdet Samhällsbyggnad, består idag av 23 medarbetare i Uppsala, Stockholm och Eskilstuna. Våra uppdrag omfattar förändringar av befintliga vägar och kvarter, samt exploatering av helt nya områden.

Som uppdragsledare/vägprojektör i Uppsala tillhör du gruppen Samhällsbyggnad som förutom väg- och gatuprojektering består av disciplinerna landskapsarkitektur, stadsplanering och trafikplanering. Du får i din roll möjligheten att ingå i eller själv uppdragsleda multidisciplinära projekt. Dina kollegor inom väg- och gatuprojektering är väl etablerade på den lokala marknaden och arbetar i större förändringsprojekt i Uppsala

I din roll ingår att vara mentor och lära ut till de mindre erfarna medarbetarna. Hos oss blir du en del av ett team som värdesätter gemenskap, trivsel och personlig och professionell utveckling på arbetsplatsen.


Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:
- Minst 7 års erfarenhet av väg-, gatu- och markprojektering
- Van att leda uppdrag inom väg-, gatu- och markprojektering
- Van att samarbeta med kunder och andra intressenter
- Kandidat eller masterexamen inom samhällsbyggnad eller väg och vatten med inriktning anläggning
- Erfarenhet av något av programvarorna AutoCAD Civil 3D, NovaPoint eller Bently Power Civil
- God vana att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

Som person är du initiativrik och ansvarstagande, och har ett öppet och utåtriktat sätt mot såväl arbetskamrater som beställare. Du tycker om att arbeta i grupp, och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter.


Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Frågor?
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Johansson, team leader för Samhälls-byggnad Uppsala, på telefon 010-615 63 88. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag. Vänligen respektera detta.

Vi ser fram emot din ansökan!
#RambollSverige
#Engineeringforlife

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Uppsala

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com