Nyexaminerad Geotekniker

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Vi är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom Geoteknik i Stockholm. Om det är viktigt för dig att få vara med och påverka, vara en central del i projektet och tillsammans med dina kollegor ha kul på resans gång så är detta en tjänst för dig.

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Enheten Geoteknik i Stockholm består idag av 20 medarbetare där du som geotekniker kommer att medverka i både stora och små infrastrukturprojekt. Vi arbetar i nära samarbete med bland annat bro-, hamn- och samhällsbyggnadsavdelningarna.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:
- Högskole- eller civilingenjör där du läst kurser inom geoteknik.
- Goda kunskaper i CAD.
- Engelska i tal och skrift.

Vi värdesätter att du är samarbetsvillig då du kommer att arbeta i team. Eftersom att du kommer ha flertalet kontaktytor och många bollar i luften ser vi att du har god kommunikation- samt prioriteringsförmåga.


Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Frågor?
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Luigi Credendino på telefonnummer 010 615 63 66. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.
Vi ser fram emot din ansökan!
#RambollSverige

Ostateczny termin 2018-08-30
Miejsce pracy Stockholm

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com