Uppdragsledare – Elteknik

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.
 

Vi är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi dig som vill vara med och utvecklas med vår verksamhet inom Elteknik i Gävle. Om det är viktigt för dig att få vara med och påverka, vara en central del i projektet och tillsammans med dina kollegor ha kul på resans gång så är detta en tjänst för dig.
 

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Att ingå i vårt team, innebär det att du som uppdragsledare ansvarar för  ekonomi samt de tekniska lösningarna i våra uppdrag som du tillsammans med dina kollegor genomför. Som uppdragsledare bör du ha förmågan att samordna och leda tilldelade resurser och arbetsuppgifter. Enheten består idag av 17 medarbetare där du som Uppdragsledare kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Vi tror att du som söker till vår enhet arbetar som uppdragsledare idag eller arbetar som handläggare och är redo att ta nästa steg. Du har en civil, - högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning. Du har en civil, - högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning alternativt flerårig erfarenhet  inom El-Teletekniska området, som konsult eller installatör inom något av följande teknikområden: elkraft, belysning, teleteknik, brandlarm eller säkerhet. 

För att trivas hos oss som konsult tror vi att du har ett stort intresse av att utvecklas som person och ingenjör. Du har en god planeringsförmåga, samarbetsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Det är meriterande att ha praktisk erfarenhet inom elinstallation

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Frågor?
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Brandén 010 615 13 18. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta. urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#RambollSverige

Ostateczny termin 2018-08-30
Miejsce pracy Gävle

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com