Projektör till Väg, Mark och Flyg

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu en projektör till enheten Väg/Mark/Flyg och vårt kontor i Göteborg som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Enheten Väg/Mark/Flyg i Göteborg består idag av drygt 20 medarbetare där du som Projektör kommer att arbeta med projektering av vägar, gator och mark i olika typer av uppdrag. Dessa uppdrag är i huvudsak i projekterings- och produktionsskedet. Du blir en del av ett glatt team som värdesätter gemenskapen, trivseln och den personliga och professionella utvecklingen på arbetsplatsen.

Några aktuella projekt som vi arbetar med för stunden utöver Hamnbanan och Haga station är framtagande av vägplan för Väg 45 Vänersborg-Frändefors, BPU E20 Delen Bälinge-Vårgårda, framtagande av vägplaner/bygghandlingar till ett flertal GC-projekt och stöttning i byggskedet för Marieholmsförbindelsen avseende anslutningarna till Marieholmstunneln.

I jobbet som projektör/handläggare förväntas du att:

  • Lösa definierade arbetsuppgifter
  • Utvecklas i projekten
  • Vara strukturerad
  • Vara engagerad
  • Bidra till en trevlig gemenskap

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

  • Minst 3 års erfarenhet inom konsultbranschen
  • En civil- eller högkoleingenjörs utbildning
  • Erfarenhet av projektering med AutoCAD med tillhörande applikationer och/eller kunskaper inom Bentleys produkt, Power Civil. 

Som person är du engagerad och nyfiken på att lära nytt och har ett gediget intresse för att vilja medverka i projektering av framtida infrastrukturlösningar.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Anders Sternhufvud på 010-615 34 89. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#Rambollsverige

Ostateczny termin 2018-09-30
Miejsce pracy Göteborg

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com