Erfaren Riskhanteringsingenjör

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.


Vi är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu en erfaren riskhanteringsingenjör till vårt kontor i Stockholm.

Som riskhanteringsingenjör på Ramboll kommer du att kunna arbeta med det mesta inom riskhantering. Ditt ansvar och dina utmaningar bygger på din vilja och förmåga att växa. 

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Vi arbetar med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt. Hos oss kommer du att arbeta med tekniskt avancerade och intressanta uppdrag både i utrednings-, projekterings- och produktionsskedet. 

Ramboll erbjuder goda möjligheter att utmana dig själv och utvecklas som konsult och som person. Du får möjlighet att utveckla dig själv rent tekniskt genom att arbeta i en stor variation av projekt och inom de områden du själv är intresserad av tillsammans med kollegor från andra discipliner inom bolaget. Du kommer även ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap genom att agera mentor/stöd åt de juniora kollegorna, dels inom projekt, dels med teknikutveckling inom enheten.

Vi söker dig
För att lyckas i denna roll söker vi dig som:

  • Är utbildad civilingenjör riskhantering, alternativt har annan relevant utbildning inom riskhantering.
  • Har minst 5 års arbetsliverfarenhet inom riskhantering.
  • Drivs av att utveckla dels dig själv, dels personer i din omgivning.
  • Är affärsmässig, handlingskraftig och trivs med att arbeta i team.
  • Har en vilja att vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts. Med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan vi erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.


Ramboll är ett företag med starka och tydliga värderingar. Företaget startades för att vara med och skapa ett bättre samhälle och det är fortfarande vår ambition. Varje dag löser vi tekniska utmaningar för att göra livet bättre för människor.  Vi är ett sammansvetsat gäng på våra enheter och värdesätter att ha kul tillsammans. Vår interna kultur bygger på samarbete och den grunden skapar vi gemensamt genom aktiviteter och kunskapsöverföring.


Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Falegren på telefonnummer 072-577 66 63. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
#RambollSverige
#Engineeringforlife

Ostateczny termin 2018-08-30
Miejsce pracy Stockholm

Ramboll Polska Sp. z o.o.

Ramboll Polska Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
KRS: 0000029189 | NIP: 526-02-06-652 | REGON: 002202297
Tel: +48 22 372 0050
Fax +48 22 372 0080

Mail: rpl-biuro@ramboll.com